Managed hosting door True

Hans Frederik wordt vice-president CEPIS

 

NIOC-voorzitter Hans Frederik wordt vice-president van de Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS). Deze organisatie is onder andere bekend van het Europees Computer Rijbewijs. Frederik krijgt de portefeuille Beleid en Communcatie.

De Nederlander Hans Frederik is gekozen tot vice-president van de Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS). De CEPIS is de Europese organisatie van beroepsverenigingen in de ict. Frederik wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Beleid en Communicatie.

Frederik werd gekozen tijdens de ledenvergadering die op 20 november plaatsvond. Tijdens deze vergadering is ook besloten de komende jaren flink te investeren in de professionaliteit van de ict'er. CEPIS is onder andere eigenaar van het Europees Computer Rijbewijs. Hiermee kunnen gebruikers aantonen dat ze over voldoende computervaardigheden beschikken.

Frederik is voorzitter van het Nederlands Informatica Onderwijs Congres (nioc). Hij is voorgedragen door het bestuur van de vereniging van en voor Register Informatici (VRI) en Ngi, het platform voor ict-professionals.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2784618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×