Managed hosting door True

Banometer: Vooral vraag naar directeuren

 

Het aantal ict-vacatures in de landelijke bladen steeg de afgelopen weken van 702 naar 853. Personeelsmedewerkers zijn vooral op zoek naar (adjunct-)directeuren. Deze week lijkt de p&o'er het echter even rustig aan te doen.

Hoewel het aantal vacatures zijn waarin gevraagd wordt om een (adjunct-)automatiseringsdirecteur afgelopen week daalde van elf naar drie, wordt over langere termijn toch vaker naar directeuren gezocht. Dat blijkt uit gegevens van Nielsen Media Research.

In de eerste vier weken van september stonden 24 vacatures in de landelijke bladen. In de vier weken die daarop volgden, plaatsten personeelsmedewerkers 43 advertenties voor directeuren.

Het totaal aantal ict-vacatures daalt deze week van 172 naar 125. Wie kijkt naar een langere periode, ziet ook daar nog altijd een stijging: in de afgelopen negen weken ging de teller van 702 naar 853.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2779825). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Er staat: "Het aantal ict-vacatures in de landelijke bladen steeg de afgelopen weken van 702 naar 853..."
Dat is op zich vreemd;
Want het plaatje naast het verhaal laat een daling zien - men spreekt hier zichzelf tegen!
(andere artikelen en andere peilingen laten nu (as we speak) ook een daling zien. Ik was vorige maand ook nog werkeloos, ik kreeg ook te maken met een duidelijke daling, dat was overal merkbaar....)

Vreemd!

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×