Managed hosting door True

Nijenrode leert werknemer leidinggeven

 

Bas Burger, chief executive officer bij dienstverlener BT Benelux, is een van de sprekers tijdens de cursus ‘De jonge manager'. Hij vertelt hoe werknemers hun leiderschapskwaliteiten kunnen ontwikkelen.

Universiteit Nijenrode gaat werknemers vanaf donderdag 11 december leren hoe zij een goede manager kunnen zijn. Studenten leren hoe zij een eigen visie kunnen ontwikkelen en om te gaan met macht en onmacht.

De collegereeks ‘BT Benelux, is een van de sprekers tijdens de cursus ‘De jonge manager’. Hij vertelt hoe werknemers hun leiderschapskwaliteiten kunnen ontwikkelen.">De jonge manager' is bedoeld voor ambitieuze werknemers die de overstap willen maken van een uitvoerende functie naar een managementfunctie.

In zeven colleges laten verscheidene sprekers hun toehoorders weten welke valkuilen ze moeten zien te vermijden. Een van de sprekers is Bas Burger, chief executive officer bij dienstverlener BT Benelux. Voorheen was Burger executive vice president bij Getronics NV. Ook leiderschapstrainer Remco Claassen en auteur Joep Schrijver vertellen hoe een goede manager te werk moet gaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2734904). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Graag zou ik een opmerking plaatsen bij dit artikel.
Focus Conferences organiseert deze collegereeks en niet Universiteit Nyenrode. De locatie waar de reeks plaatsvindt is Universiteit Nyenrode.
Meer informatie kunt u bij mij opvragen, via posthuma@focusconferences.nl

Met vriendelijke groet,

Kirsten Posthuma
Project Manager Focus Conferences

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×