Managed hosting door True

Werknemers: Microsoft heeft personeelsstop

 

Medewerkers van Microsoft zeggen dat het bedrijf voorlopig geen nieuw personeel aanneemt. De werkgever zelf ontkent dat. Het bedrijf zou in Nederland juist dertig vacatures hebben.

Microsoft heeft een personeelsstop ingesteld, aldus werknemers van Microsoft Corporations. Via een interne brief zou de softwaregigant medewerkers hebben laten weten dat de maatregel wordt veroorzaakt door de financiële crisis.

Dat meldt de website Fudzilla.com. De geruchten staan lijnrecht tegenover uitspraken die Steve Ballmer vorige week deed. De ceo liet toen weten dat zijn bedrijf ontwikkelaars en programmeurs uit diverse Europese landen wil aannemen.

Niet in Nederland

Ineke Hoekman, HR-manager van Microsoft Nederland, ontkent de geruchten. "Dit is zeker niet waar wat Nederland betreft", aldus de personeelsfunctionaris. Volgens Hoekman is er ook bij de buitenlandse vestigingen van Microsoft geen sprake van een personeelsstop.

Bij Microsoft werken wereldwijd ruim 91.000 mensen. In Nederland heeft het bedrijf zevenhonderd werknemers. Het bedrijf heeft op dit moment dertig vacatures.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2729075). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×