Managed hosting door True

TU Delft bovenaan lijst Battle of Concepts

 

Volgens de ranglijst van de Battle of Concepts zijn de innovatiefste studenten van Nederland te vinden aan de TU Delft. Ze willen bijvoorbeeld treinen voorzien van rfid-chips om in de gaten te houden of de wagons van elkaar losraken.

Studenten van de TU Delft staan bovenaan in de lijst van de ideeënwedstrijd Battle of Concepts. Ze zijn aanvoerder in de categorieën ‘Universiteiten en Hogescholen' en ‘Studenten en Young Professionals'.

Via het online platform Battle of Concepts kunnen bedrijven en overheidsinstanties oplossingen vragen voor allerlei soorten vraagstukken. Studenten en starters op de arbeidsmarkt kunnen via de website van het platform hun ideeën opperen.

TU-studenten Dion Kroeze werden bekroond voor hun idee om treinen uit te rusten met rfid-chips om het losraken van treinwagons te detecteren. Het vraagstuk werd aangedragen door ingenieursbureau Movares.

Ook de Rabobank doet mee aan de Battle of Concepts. Het bedrijf vraagt studenten een serious game te bedenken om klanten te informeren over nieuwe producten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2634536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×