Managed hosting door True

Pecoma werkt met ijsfabrikant aan milieu-opleiding

Ict-dienstverlener Pecoma en Ben & Jerry's gaan samenwerken. Via een opleiding voor jongvolwassenen willen de bedrijven de klimaatverandering terugdringen.

Pecoma Business Technology gaat samenwerken met ijsfabrikant met Ben & Jerry's. De samenwerking staat in het teken van Ben & Jerry's Climate Change College, dat jonge Europese mensen moet inspireren oplossingen voor de klimaatverandering te bedenken.

Pecoma gaat het project steunen door Engerie Optimalisatie Scans (EOS) uit te voeren bij bedrijven die aan de actie deelnemen. Bij die scans onderzoekt Pecoma hoe bedrijven energie kunnen besparen door efficiënter om te gaan met ict. Ook doneert de ict-dienstverlener per uitgevoerde scan duizend euro aan Ben & Jerry's opleidingsprogramma.

Volgens Pecoma's algemeen directeur Simon de Koning past het initiatief van de ijsfabrikant bij Pecoma's werkwijze. "Door het slim inzetten van mensen, processen en technologie, kunnen we met deze scan aantonen waar bedrijven kunnen besparen op het gebied van milieu en energie", aldus De Koning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.