Managed hosting door True

Peak-IT benoemd tot Top ICT Werkgever

 

Consultancybureau Peak-IT is een van de bedrijven die zich een jaar lang Top ICT Werkgever mogen noemen. Het is de tweede keer dat het bedrijf tot winnaar gekozen is. Ook Pecoma viel in de prijzen.

Onderzoeksbureau CRF Nederland heeft ict-consultancybureau Peak-IT gekozen tot Top ICT Werkgever 2008. Volgens de juryleden scoort de werkgever vooral op de onderdelen `Interne promotiekansen' en `Secundaire arbeidsvoorwaarden.

"Wij zijn trots op het verkrijgen van dit keurmerk", aldus Maarten Cobelens, directeur van Peak-IT. "Vorig jaar ontvingen wij voor het eerst dit aansprekende keurmerk en met het verkrijgen van deze uitgave laten wij zien dat Peak-IT continu garant staat voor een gedegen en inspirerende werkomgeving."

 Andere bedrijven die benoemd tot Top ICT Werkgever zijn Dell, HintTech, Sogeti, Simac, Chess en Pecoma.

Vorig jaar mochten onder andere Dell, Accenture en SAP zich Top ICT Werkgever noemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2589257). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Wat jammer nou dat ze mensen boven een bepaalde leeftijd niet aannemen ondanks goede kwalificaties...

wat een onzin!

Echt ongelooflijk dat een computable dit soort publicaties maken. Je kan mij alles vertellen, maar Peak-IT is zeker geen beste werkgever. Dit is niet gebaseert op 1 signaal uit de markt, maar meerdere.

Jammer dat tegenwoordige prijzen gekocht kunnen worden.

Klopt inderdaad. Je moet ongeveer 15.000 euro betalen zodat je aan het onderzoek meedoet. Daarna moet je wel hele rare dingen uithalen wil dit niet leiden tot deze geweldige benoeming!

En wat heeft PEAK-IT betaald om in de kop genoemd te worden plus een link naar hun website? PEAK-IT is namelijk een van de Top ICT-werkgevers dit jaar. (Even los van het feit wat zo'n onderzoek waard is als je al moet betalen om mee te mogen doen)

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×