Managed hosting door True

Pecoma stuurt studenten op ontwikkelingsstage

Ict-toeleverancier Pecoma Business Technology stuurt ict-studenten op stage naar ontwikkelingslanden. Het bedrijf werkt daarvoor samen met ontwikkelingsorganisatie Terre des Hommes. De stagiairs krijgen de kans de situatie te verbeteren van kansarme kinderen in landen als Bolivia, Brazilië, Indonesië en India.

Pecoma stuurt ict-studenten op ontwikkelingsstage naar de derde wereld. De technische studenten gaan, begeleid door een team van professionals van Pecoma, aan de slag met technische klussen op één van de kantoren van Terre des Hommes of projectpartners in de ontwikkelingslanden. Ze houden zich vooral bezig met het programmeren van websites. Daarnaast zorgen zij voor het bijhouden en upgraden daarvan.

Communicatiemanager Marielle van Stiphout van Terre des Hommes: “Het stageprogramma is een mooie gelegenheid voor studenten om een professionele en persoonlijke ervaring op te doen. En Terre des Hommes versterkt door het stageprogramma op duurzame wijze zijn projecten met kennis.” Naast Pecoma levert ook ABN Amro een bijdrage aan het stageproject.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.