Managed hosting door True

Avanade schaft Honda Civic Hybrides aan

 

Ict-consultancybureau Avanade heeft twintig Honda Civic Hybrides aangeschaft. Met deze keuze wil het bedrijf een bijdrage leveren aan een schoner milieu. De auto’s hebben namelijk een lagere kooldioxide-uitstoot en verbruiken minder brandstof.

In totaal zal Avanade vijftig hybride Honda's kopen. Twintig medewerkers van Avanade hebben na een korte uitleg over de Honda de eerste auto's in gebruik genomen. De Honda Civic Hybrid verbruikt gemiddeld een liter brandstof op 21,7 kilometer en heeft een kooldioxide-uitstoot van slechts 109 gram per kilometer. De fiscale bijtelling bedraagt veertien, in plaats van de gebruikelijke 25 procent.

Directeur André Huizing van Avanade Nederland: "Voor de consultants van Avanade is dit een mogelijkheid om een grotere en luxere auto te rijden met een lagere bijtelling. Daarom heeft Avanade meteen een bestelling gedaan van vijftig hybride auto's."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2514911). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Reed Dhr Huizing vroeger geen slurpende sportscar....

Nooit te laat om je leven te beteren. Prachtig initiatief wat navolging verdient! Mooie constructie van die lagere bijtelling, er zijn er maar weinig die dit uit ideologisch oogpunt zouden doen (inclusief mezelf).

Ideologisch oogpunt of commercieel oogpunt? Daarbij ben benieuwd hoe blij de consultants zelf zijn met deze keuze. Als het nou de nieuwe Passat Bluemotion, schoon (A), groot, luxe en laag leasetarief wordt dan kom ik misschien nog wel eens praten.

Een hybride is leuk als je 15K per jaar rijdt en veel in de stad. Als je 50K per jaar in een hybride rijd (moet rijden ...) kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je dan inderdaad beter, milieu technisch gezien, in een VW X Blue motion (of iets dergelijks) kunt rijden.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×