Managed hosting door True

Centric Holding koopt SAP-specialist IMG

 

IT-dienstverlener Centric Holding heeft IMG Management Consultants gekocht. Dit Alkmaars detacheringsbureau zet SAP-specialisten uit.

Door deze overname verwerft Centric kennis op het gebied van onder meer SAP en versterkt zij haar positie in de branches luchtvaart en industrie. IMG wordt als zelfstandig bedrijf onder eigen naam gepositioneerd binnen de Centric-divisie Software Engineering.
 
Het veertienjaar oude IMG werkt met zo'n vijftig SAP-consultants en een aantal freelanceadviseurs. De onderneming richt zich op luchtvaart- en defensiebedrijven, (petro-) chemiebedrijven en de energiesector. IMG heeft langlopende contracten met onder meer KLM, Akzo en Shell.
 
Directeur Gerard Sanderink ziet in de overname het voordeel dat Centric nu in staat is het gehele implementatietraject én het totale beheer van applicaties en de infrastructuur te verzorgen bij grote ondernemingen. IMG denkt met de aansluiting bij Centric te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van klanten naar dienstverleners die op grotere schaal een breder dienstenaanbod in huis hebben.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/248197). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×