Managed hosting door True

TamTam neemt via Dept Webfactory uit Ierland over

 

Deal handen schudden overname

Het Amsterdamse internetbedrijf Tamtam breidt zijn internationale netwerk Dept opnieuw uit. Ditmaal met de overname van digitaal bureau Webfactory uit Ierland. Het internetbureau in Dublin telt 45 medewerkers. Het vergroot onder meer de online-zichtbaarheid van merken als Google en Microsoft, ict-giganten die Dublin hebben verkozen tot Europees hoofdkantoor.

TamTam startte in 2015 het internationale netwerk Dept en hangt daar zijn overnames onder, zoals Building Blocks, Expand Online, Supersteil, A Friend of Mine en Second Degree. Het bedrijf krijgt hierbij steun van investeerder Waterland die eind 2015 instapte.

Het 24 jaar oude Webfactory is de volgende kraal die aan de Dept-ketting wordt geregen. Met het toetreden van dit bedrijf groeit het netwerk uit naar zeshonderd medewerkers met een gezamenlijke omzet van ruim zeventig miljoen euro en kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Duitsland, Ierland en Spanje.

Nominatie

TamTam is door de jury van de Computable Awards 2017 genomineerd in de categorie Digital Company van het Jaar. Die nominatie heeft het bedrijf gekregen voor de bouw van het online-platform NLgroeit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6145962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×