Managed hosting door True

Endeit Capital stapt in werkplatform Roamler

 

Endeit Capital, de investeringsmaatschappij van Hubert Deitmers en Joop van den Ende, neemt een minderheidsbelang in Roamler. Dat is een internetplatform dat werk en oproepkrachten bij elkaar brengt. In totaal investeert Endeit Capital samen met het management van Roamler 4,5 miljoen euro in het bedrijf. Het extra kapitaal wordt gebruikt om internationaal te groeien en de verdere ontwikkeling van het platform te versnellen.

Roamler heeft zijn sporen verdiend in de detailhandel, waar al een aantal jaren het platform Roamler Retail wordt aangeboden. Recent is het bedrijf van start gegaan met een tweede platform, te weten Roamler Tech voor de installatiemarkt. Als eerste stap is daartoe een samenwerking aangegaan met energiebedrijf Eneco om op grote schaal de digitale thermostaat Toon bij particulieren thuis te installeren.

Roamler is naast Nederland actief in veertien landen in Europa en Latijns-Amerika. Er werken zo’n honderd man. Het bedrijf is opgericht in 2011 door Martijn Nijhuis en Wiggert de Haan. Later stapte Jeroen ten Haave in, inmiddels algemeen directeur van Roamler. Ten Haave verkocht zijn bpo-bedrijf Unamic/HCN, waarbij Endeit eveneens aandeelhouder was, in 2011 aan Xerox . 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5743279). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×