Managed hosting door True

Transavia selecteert Accenture en Mirabeau

 

Boeing 737-700 Transavia

Vliegtuigmaatschappij Transavia.com is een samenwerkingsverband aangegaan met Accenture en Mirabeau om zijn online propositie te versterken. De drie organisaties zullen onder andere samenwerken bij het verbeteren van online reserveringen en andere reisgerelateerde diensten. Daarnaast krijgen Accenture en Mirabeau de preferred supplier-status voor samenwerking op andere gebieden met Transavia.

Transavia wil zijn klanten een betere online beleving geven via het web en mobiele kanalen. Daarom willen ze de e-commerce omgeving transformeren en de dienstverlening uitbreiden. In de samenwerking is Accenture de preferred partner voor de levering van de online visie van Transavia.com. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de e-commerce oplossing Navitaire dotREZ. Navitaire is een volledige dochteronderneming van Accenture. Transavia is momenteel een gebruiker van het Navitaire New Skies-reserveringssyteem.

Mirabeau richt zich op de online strategie, de klantervaring en de verkoopdialoog middels het Sitecore-platform. Gedurende het project zal Mirabeau een nieuwe digitale identiteit voor Transavia definiëren en vertalen naar de diverse digitale kanalen als web, tablet en mobiel. Daarnaast verzorgt Mirabeau de managed services voor het beheer van de nieuwe omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4900084). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×