Managed hosting door True

Amsterdam ArenA verbetert website met GX

 

Amsterdam ArenA maakt voor zijn website sinds kort gebruik van het content management systeem (cms) GX WebManager van softwareleverancier GX Software. De nieuwe website is geschikt gemaakt voor tablet en mobiele telefoon. De vorige site was verouderd en Amsterdam ArenA wilde de kwaliteit en de service aan bezoekers van de website verbeteren. De nieuwe site moest aan alle soorten bezoekers heldere informatie kunnen bieden, zowel voorafgaand als tijdens hun stadionbezoek. GX WebManager voorzag in deze online doelen van de Amsterdam ArenA.

De nieuwe website is op twee punten verbeterd. Ten eerste kunnen nu alle doelgroepen makkelijker hun weg vinden op de site. Dus niet alleen voetbalfans vinden er snel voor hun relevantie informatie, maar ook bezoekers van concerten, dance events, rondleidingen en zakelijke bijeenkomsten. Om met al deze doelgroepen op één site overzichtelijk en efficiënt te kunnen communiceren, was een complex maar tegelijkertijd overzichtelijk ontwerp nodig. Het cms van GX Software bleek dit ontwerp te kunnen ondersteunen.

Ten tweede is de nieuwe website beschikbaar voor computer, tablet en mobiele telefoon, zodat bezoekers de website op elk gewenst moment kunnen raadplegen. Mede dankzij GX WebManager is de site geheel responsive, waarbij het formaat van de webpagina automatisch wordt aangepast aan het apparaat waarmee de site wordt bezocht.

Overigens levert GX Software niet alleen het cms, maar begeleidt het ook de implementatie ervan. Over enige tijd zal Amsterdam ArenA zijn site volledig zelf kunnen beheren en met bezoekers op heldere, overzichtelijke wijze kunnen communiceren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4704076). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×