Managed hosting door True

Axivate Capital koopt Neckermann.com Benelux

 

Investeringsmaatschappij Axivate Capital heeft na goedkeuring van de NMA formeel de overname van Neckermann.com Benelux afgerond. Onder leiding van Axivate Capital wil Neckermann.com de komende jaren uitgroeien tot een van de grootste e-commercebedrijven in de Benelux. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Nederlandse Sint-Jansteen.

Hoewel het Duitse postorderbedrijf Neckermann in 2012 failliet is verklaard, liep de internetwinkelvariant in Nederland en België goed. Axivate Capital is ingestapt om de continuïteit van de e-commerce-organisatie in de Benelux te garanderen. De investeringsmaatschappij steekt vaker geld in de groeiambities van websites. Eerder investeerde Axivate in www.corendon.nl, www.nieuws.nl, www.oxyme.com, www.tevreden.nl en www.yourtablet.nl.

De website biedt consumenten in Nederland en België een ruim assortiment met meer dan 150.000 artikelen in diverse productcategorieën zoals mode, wonen, slapen, elektro, huishoudapparatuur, beauty en sport & vrije tijd. Iedere maand vinden ongeveer 1,5 miljoen Nederlanders en een half miljoen Belgen hun weg naar de website, aldus het bedrijf. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4623442). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×