Managed hosting door True

Juniper haalt filteroplossingen bij Surfcontrol

 

Surfcontrol, leverancier van web- en e-mail filteroplossingen voor organisaties, is door Juniper Networks gekozen als leverancier van webfiltering-technologie voor Junipers security besturingssysteem.

Surfcontrols Content Portal Authority gaat de content beveiliging in Juniper Networks Screen OS versie 5.1 versterken door middel van een ‘on-box’ geïntegreerde web filtertechnologie die is ingebouwd in het besturingssysteem, of een ‘off box’ omgeleide (redirected) filteroplossing. De overeenkomst betekent ook dat organisaties met mobiele medewerkers en geografisch verspreide kantoren betere controle krijgen over netwerkbeveiliging.

Juniper gaat de Surfcontrol webfilter-technologie als ‘single box’ oplossing integreren in een aantal geselecteerde firewall platformen om zo te voldoen aan de vraag naar content filtering aan de gateway. Geïntegreerde webfiltering biedt gecentraliseerd beheer, eenvoudige inzetbaarheid en lagere beheerkosten.


Met de redirected oplossing wordt verkeer dat het netwerk binnenkomt omgeleid naar een webfiltering server bij de klant. De redirected filteroptie, die speciaal geschikt is voor zeer grote ondernemingen, voorziet in volledige monitoring en rapportage mogelijkheden en meer gedifferentieerde filtering.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/400019). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×