Managed hosting door True

Belgische vestiging Ion-ip houdt het voor gezien

 

De Belgische vestiging van ion-ip, de Europese leverancier van internet- en netwerkdiensten, heeft de handdoek in de ring gegooid. Het bedrijf ziet geen mogelijkheden om een winstgevend marktaandeel te werven.

Ion-ip legt zich toe op het leveren en beheren van webomgevingen, hosting, internet- en netwerkverbindingen, integratie van telefonie, data en video/multimedia, beveiliging en performance management. De hostingdiensten van ion-ip worden in België aangeboden via Online. De onderneming is ontstaan door een management buy out van zes voormalige Cable & Wireless Internet Service Providers (isp's) en de netwerkintegratie-bedrijven Impact (Nederland en België), WideXS (Nederland en Rusland), Online (België) en pi.se (Zweden).
 
Bij ion-ip werken ongeveer 120 mensen, verspreid over de zeven vestigingen in Nederland (Amsterdam, Hoofddorp, Veenendaal), België (Brussel), Zweden (Stockholm) en Rusland (Moskou, St. Petersburg). De onderneming beschikt over een eigen MPLS backbone tussen Londen, Brussel, Amsterdam, Stockholm, St.-Petersburg en Moskou, en bezit in die regio ook zes datacenters.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/369166). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×