Managed hosting door True

Imtech populairste dienstverlener internet-business

Dit artikel delen:

Imtech is door lezers van Computable uitgeroepen tot de beste ict-dienstverlener voor wat betreft internet-business. De lezers gaven het bedrijf een 7,6. Op plaats twee en drie staan BT en Centric, beiden met een gemiddeld rapportcijfer van 7,3.

Imtech is de populairste Nederlandse dienstverlener op het gebied van internet-business. Dat blijkt uit Computables jaarlijkse onderzoek naar het imago van ict-dienstverleners. Aan het onderzoek deden ruim tweeduizend Nederlandse ict-professionals en -managers mee. BT en Centric volgen op plaats twee en drie met een 7,3.

Lezers van Computable gaven ict-dienstverleners een cijfer voor aspecten als kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, budgetbewaking en communicatie.

Bewaking tijdsplanning en budget

Imtech scoort binnen het deelgebied internet-business vooral hoge cijfers op de punten ‘nakomen van de tijdsplanning', ‘binnen het overeengekomen budget blijven'en ‘manier van communiceren met klanten': voor alledrie deze aspecten ontvangt de dienstverlener een 8,3.

Het imago-onderzoek werd uitgevoerd door TNS Nipo onder 2146 lezers van Computable. Zij werden ondervraagd over het imago van de vijftig grootste ict-dienstverleners van Nederland. De selectie werd gemaakt door financiële experts van adviesbureau Mazars Berenschot.

De rapportcijfers

Klik op de tabel hiernaast voor het overzicht van de scores van de dienstverleners met expertise op het gebied van internet-business op de aspecten kennis, prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, planning, kosten en communicatie.

Top 5 dienstverleners

1. Imtech 7,6
2. BT 7,3
3. Centric 7,3
4. Surfnet 7,2
5. Atos Origin 6,9

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Van harte Imtech !

Imtech als dienstverlener ,, Het moet niet gekker worden

Goed bezig Imtech ! Leuke, informele club om voor te werken met legio ontwikkelingsmogelijkheden !

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.