Managed hosting door True

Dell Technologies wordt infrastructuurleverancier GE

Dell

GE kiest Dell Technologies als primaire it-infrastructuur- en softwareleverancier. Daarvoor hebben de partijen een meerjarig contract getekend. Voor Dell Technologies is dit naar eigen zeggen de grootste deal bij een niet-overheidsinstelling.

GE gaat servers, storage en backup-oplossingen van Dell EMC gebruiken. Hiermee wil het een betrouwbare en efficiënte it-infrastructuur realiseren. Daarnaast zet GE klantoplossingen en randapparatuur van Dell in. Dit om de digitale transformatie bevorderen en de gebruikerservaring van de medewerkers wereldwijd te verbeteren.

De partijen zijn geen onbekenden voor elkaar. Zo heeft GE samengewerkt met Virtustream, Pivotal en VMware. Die bedrijven vallen onder de paraplu van Dell Technologies. Daarnaast is GE een Dell IoT Solutions Partner.

Dell Technologies

De Dell Technologies-familie bestaat uit Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream en VMware. Het heeft een marktwaarde van 74 miljard dollar en zegt in het afgelopen jaar 9,5 miljard dollar aan schuld te hebben afgelost.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij GE

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.