Managed hosting door True

Amac koopt 24 Apple-winkels van Rebound

 

Apple

Apple-reseller Amac heeft 24 Apple-winkels van Rebound uit Almere overgenomen. Deze zogenaamde iCentre-winkels zijn voornamelijk in het noorden van Nederland gevestigd. Dit versterkt Amac zijn aanbod, aangezien het Utrechtse bedrijf voornamelijk actief is in midden en zuid Nederland.

Rebound verkoopt haar iCentre-winkels, inclusief de webwinkel, het reparatiecentrum en de support-afdeling, aan Amac. De partijen werkten al samen aan bijvoorbeeld een concept voor hun klanten. Met de overname worden de twee Nederlandse Apple-resellers samengevoegd.

De samenvoeging van de winkelketens moet leiden tot een grotere efficiency. Bovendien moet de klantenbediening verbeteren. Zo zijn de 24 winkels van Rebound gevestigd in de noordelijke helft van Nederland, terwijl Amac met zijn 23 vestigingen actief is in het midden en het zuiden van Nederland. Volgens de organisaties zijn de locaties complementair aan elkaar. Zij claimen dat alle iCentre- en Amac-winkels open blijven en de werkgelegenheid behouden blijft . 

47 Apple-winkels

Nederland telt 24 iCentre-vestigingen, waar klanten terecht kunnen voor Apple-producten, reparaties, verzekeringen en telefoonabonnementen. iCentre is sinds 2015 onderdeel van Rebound Holdings in Breukelen.

Amac opende haar eerste winkel in april 2005 en beschikt inmiddels over 23 Apple Premium Reseller-winkels. Daarnaast is Amec een Apple Service Provider. Het hoofdkantoor staat in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5989944). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×