Managed hosting door True

Cloudian haalt 41 miljoen dollar op

 

De Amerikaanse cloudopslag-leverancier Cloudian haalt 41 miljoen dollar op tijdens een investeringsronde. Dit geld wordt ingezet om de (inter)nationale groei te bevorderen. In totaal heeft het bedrijf 79 miljoen dollar aan financiering opgehaald.

Cloudian levert hybride cloud storage-oplossingen die compatibel zijn met Amazon S3. Het gebruikt de kapitaalinjectie van 41 miljoen dollar om de groei te bevorderen. Zo wil het bedrijf het innovatietempo verhogen, zijn verkoop- en marketingactiviteiten uitbreiden en internationaal groeien.

In de investeringsronde participeerden zowel oude als nieuwe investeerders. Bestaande investeerders zijn Intel Capital, INCJ, Eight Roads (de investeringstak van Fidelity International Limited) en Goldman Sachs. Lenovo, City National Bank, Epsilon Venture Partners en DVP Investment sloten aan als nieuwe investeerders.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5868378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×