Managed hosting door True

Restaurant Loetje vernieuwt Wi-Fi door nieuwe kassa

 

WiFi Network Solutions, onderdeel van Ron Telecom, heeft alle acht restaurantvestigingen van Loetje in 2015 voorzien van een nieuw Wi-Fi-netwerk. Aanleiding is dat de oude netwerkinfrastructuur het nieuwe Untill- kassasysteem niet kon ondersteunen. Het nieuwe netwerk is gebaseerd op producten van Ruckus Wireless. Stroke Horeca Automatisering uit Heemskerk heeft het Untill-kassasysteem geleverd.

Om Loetje van het meest optimale Wi-Fi-netwerk te kunnen voorzien heeft WIFI Network Solutions voorafgaand diverse metingen uitgevoerd. Door middel van deze metingen kan het bedrijf de juiste producten en hoeveelheid access points bepalen om tot meest geschikte inrichting van het netwerk te komen. 

Volgens Ruckus Wireless bieden zijn zogeheten Smart Wi-Fi producten dankzij de gepatenteerde antennetechnologie BeamFlex een sterke en stabiele Wi-Fi-verbinding. Door middel van BeamFlex wordt het Wi-Fi-signaal aangepast aan zijn omgeving en de locatie van de gebruiker. Deze technologie is geïntegreerd in alle access points van Ruckus Wireless waarmee zij in staat worden gesteld om automatisch met meest geschikte pad naar de gebruikers te vinden. Hiermee zijn de medewerkers en de bezoekers van Loetje ’t IJ verzekerd van een stabiele verbinding, aldus het bedrijf.

Loetje gaat de nieuwe door Stroke Horeca Automatisering geleverde Untill-kassasystemen, die de eerdere kassa's van De Haan hebben vervangen, ook gebruiken in het nieuwe kip- en kreeft-restaurantconcept Yoepz, waar het steun aan verleent.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5694550). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×