Managed hosting door True

'Mobiel is uitdaging voor applicatiebeheer'

 

Kennissessie BYOD mobiel werken Infosecurity

Het beheer van mobiele apparaten hebben de meeste organisaties nu wel in de vingers. Een belangrijker punt van aandacht is op dit moment het beheer van applicaties voor mobiele werkers. Dat concluderen vier experts die deelnamen aan een Computable-kennissessie tijdens de Infosecurity-beurs in Utrecht. Applicatiebeheerders moeten hierin de komende jaren veel tijd en energie steken.

Het draait bij mobiel werken niet langer om het apparaat, maar om het beveiligen van de data die mobiel worden gebruikt. Dat zegt Matthé Smit van Kaseya. ‘Dit is nog een hele leuke markt voor de komende jaren’. Op het terrein van mobile device management zijn inmiddels grote slagen gemaakt, stelt Marcel Bosgra van Ion-IP. ‘Maar mobile application management staat nog in de kinderschoenen.’

De vier experts discussieerden over vier stellingen in de stand van de ict-vaktitel tijdens de ict-vakbeurzen Infosecurity, Storage Expo en het Tooling Event in Jaarbeurs Utrecht. Aan tafel zaten Marcel Bosgra (Ion-IP), Hans Heising (Navara), Matthé Smit (Kaseya) en Gert Jan Wolfis (F5). Bekijk hieronder een compilatie van de discussie.

Computable kennissessie 'Beheertools voor BYOD en mobiel werken'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4917203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×