Managed hosting door True

XA neemt Xerox-tak over van BührmannUbbens

 

Handen schudden

Het adviseren en implementeren van grafische digitale printsystemen van Xerox is door kantoordienstverlener BührmannUbbens overgedragen aan XA Graphic Solutions. Dit is een Xerox-partner uit Amersfoort. BührmannUbbens blijft nog wel actief op de markt van afdrukmedia, maar niet meer op het vlak van dit soort bulkprinters.

BührmannUbbens is in Nederland, België en Duitsland een grote leverancier van grafisch papier, kantoorpapier, sign- en displaymaterialen en verpakkingen. Ook heeft het bedrijf een eigen enveloppenfabriek. Het adviseren en verkopen van grafische printapparatuur laat BührmannUbbens voortaan over aan XA Graphic Solutions. De overdracht van klanten is inmiddels afgerond. 

XA is ruim twintig jaar gecertificeerd partner van Xerox Nederland. Het bedrijf biedt specifieke dienstverlening aan de grafische industrie op het gebied van hardware en software voor grafische, digitale printoplossingen. Als een van de weinige Xerox-partners biedt XA Graphic Solutions het volledige grafische portfolio van Xerox. Samen met de zusterbedrijven XA Document Solutions, The Network Company en XA-Ware biedt het bedrijf in de grafische industrie expertise op het gebied van productieoplossingen, documentoplossingen, implementatie en integratie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4733341). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 

Reacties

Ben benieuwd hoe dat afloopt. De nieuwe eigenaar staat niet bekend om zijn ethische karakter.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×