Managed hosting door True

ICTroom bouwt nieuwe serverruimte De Brauw

 

Advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek heeft een volledig nieuwe serverruimte laten ontwerpen en bouwen door ICTroom. De oude serverruimte ondervond hinder door storingen in onder andere het koelsysteem en besloten werd tot de bouw van een nieuwe serverruimte. De nieuwe ruimte is recentelijk in gebruik genomen.

Het kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek is gevestigd in The Rock, een imposant gebouw aan de Zuidas van Amsterdam. Met de ingebruikname beschikt het advocatenkantoor over een high availability it-omgeving die de wereldwijde dienstverlening van het kantoor ondersteunt.

‘Het voorstel van ICTroom sloot het beste aan bij wat wij zochten’, zegt Michael Lugten, teammanager ICT bij De Brauw Blackstone Westbroek. ‘We hebben de regie volledig in handen van ICTroom gelegd. Zij hebben alle betrokken partijen aangestuurd. Wij hebben geen ervaring met het opzetten van een datacenter, dus was het bijzonder prettig om dat uit handen te geven. Ik ben blij dat we dat gedaan hebben. Het is een geweldige ruimte geworden.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4711077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×