Managed hosting door True

BackupAgent strikt Runa Capital als investeerder

 

Euro

Durfkapitalist Runa Capital investeert via een investeringsronde twee miljoen dollar in leverancier van back-uptechnologie uit de cloud BackupAgent. Via het minderheidsbelang krijgt de softwareleverancier toegang tot Runa Capital’s netwerk in de hostingwereld om zodoende zijn zichtbaarheid in de internationale markt te vergroten. Eerdere investeerder Solid Ventures heeft ook geparticipeerd in de financiering.

De investering draagt ook bij aan de verdere ontwikkeling van het softwareplatform. Hierin wordt een centrale, browsergebaseerde managementinterface ontwikkeld om alle back-ups tussen clouddiensten en apparaten in bedrijfsnetwerken te beheren.

BackupAgent’s cloudsoftware is ontworpen om serviceproviders, hostingbedrijven en telecomoperators een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en snelle back-up dienst aan zijn mkb-klanten te laten aanbieden. De software is platformonafhankelijk en werkt zowel in grote laptop/desktop-omgevingen als in een serverinfrastructuur met file- en database-servers en virtuele omgevingen.

KPN en Portugal Telcom

BackupAgent biedt features als private-label mogelijkheden en een api voor integratie met controlpanels. Bovendien elimineert de technologie alle schaalbaarheidsbarrières door ongelimiteerde distributielagen te bieden voor cloudservicedistributeurs. De software biedt mogelijkheden voor deployments in zowel private als public clouds. Het platform is momenteel geïnstalleerd bij meer dan vierhonderd serviceproviders, hostingbedrijven en telecomoperators, zoals KPN en Portugal Telcom.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4692293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×