Managed hosting door True

Xtandit levert printers aan Gemeente Woerden

 

Vrouw printer

Gemeente Woerden heeft na een Europese aanbesteding gekozen voor printdienstverlener Xtandit in Woerden. Het gaat om het beheer van het printerpark en de levering van nieuwe multifunctionele printers (mfp’s), nieuwe machines voor de repro, mobile print en followme-printing.

De deal moet er toe leiden dat het printvolume van 1honderdnegentigduizend prints bij de Gemeente Woerden aanzienlijk wordt teruggebracht.

Xerox-partner Xtandit verving 26 printers met negentien Xerox 7125 mfp’s voor honderdtachtig werkplekken van de Gemeente Woerden en installeerde een Xerox 3635 in de centrale ontvangstruimte en een D90 en X700i in de repro van de gemeente. De mfp’s zijn voorzien van mobile print en followme-printing functionaliteit. Dit maakt het mogelijk om met elk mobiel apparaat een printopdracht te geven, maar ook op iedere gewenste printer binnen het gemeentehuis.

Xerox-partner

Xtandit is een onafhankelijke Xerox-partner. Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met verkoopvestigingen in Capelle aan den IJssel en Amsterdam. Investeringsmaatschappij Greenfield Capital Fund is sinds september 2010 een belangrijke aandeelhouder in de onderneming

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4692115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×