Managed hosting door True

Ericsson en SAP leveren M2M-infrastructuur

 

Samenwerken

Leverancier van netwerken Ericsson en bedrijfssoftwareleverancier SAP hebben een overeenkomst getekend om wereldwijd gezamenlijk nieuwe cloud-gebaseerde machine-to-machine (M2M)-oplossingen en -diensten aan te bieden bij bedrijven via operators. De oplossing is een combinatie van het software as a service-aanbod van Ericsson en het M2M-aanbod van SAP.

Ericsson en SAP spelen met de samenwerking in op de groeiende vraag naar M2M-technologie. De samenwerking zorgt ervoor dat bedrijven in allerlei sectoren een volledig end-to-end aanbod op het gebied van M2M-technologie tot hun beschikking hebben met wereldwijde dekking die nodig is voor multinationals. De gezamenlijke M2M-infrastructuur en industriespecifieke oplossingen worden geleverd door operators.

Met dit cloud-gebaseerde aanbod kunnen bedrijven beter en innovatiever tegemoetkomen aan de wensen van de consument, is de investering voor bedrijven minimaal en de ‘time-to-market’ sneller. Daarnaast dragen deze nieuwe oplossingen en diensten bij aan de efficiëntie van de belangrijkste bedrijfsprocessen, zoals onderhoud, remote service, voorraad- , logistiek- en transportmanagement, vending en customer experience management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4679483). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×