Managed hosting door True

600 testers melden zich voor tablet-PC Fujitsu

Fujitsu Stylistic Q702 met Windows 8

Fujitsu Stylistic Q702

Bijna zeshonderd testers hebben zich bij Computable gemeld voor de hybride tablet-pc Stylistic Q702 van hardwareleverancier Fujitsu. De komende dagen worden er vijf van hen geselecteerd die het apparaat daadwerkelijk mogen gaan testen. Na afloop mogen zij de tablet-pc houden. Binnenkort publiceert Computable hun reviews.

Volgende week worden de geselecteerde testers ingelicht over hun deelname. Op 26 februari krijgen zij tekst en uitleg van Fujitsu over de Stylistic Q702, van Microsoft over het besturingssysteem Windows 8 en van Computable over hoe een review geschreven moet worden. De komende week kunnen lezers van Computable nog onderwerpen of vragen aandragen die de testers kunnen meenemen in hun review. Deze aanbevelingen kunnen gemaild worden naar panel@computable.nl.

Fujitsu Stylistic Q702

De Fujitsu Stylistic Q702 heeft optioneel een toetsenbord en een batterijduur tot negen uur. De led-display van 11,6 inch is uitgerust met anti-glare touchscreen, wat het geschikt maakt voor zowel pen- als vingerinput. Fujitsu heeft de tablet-pc uitgerust met verschillende beveiligingsaspecten. Zo zit er een geïntegreerde vingerafdruksensor op, beschikt het apparaat over de diefstalbeveiliging Intel Anti Theft & Computrace en optioneel zit er een TPM-module in. Dit staat voor Trusted Platform Module en is een microchip die kan worden geïnstalleerd om het stelen van data tegen te gaan.

De Fujitsu Stylistic Q702 beschikt over de derde generatie Intel Core i3- of i5-processor met Intel vPro-technologie. Het apparaat beschikt verder over een 4G- of 3G-optie, wlan, Bluetooth en gps-ondersteuning.

Tweede batterij

Met de Stylistic Q702 richt Fujitsu zich op de mobiele zakelijke gebruiker, zowel binnen als buiten het kantoor. Door het optionele toetsenbord aan de tablet te koppelen verandert de Stylistic Q702 in een handomdraai in een notebook. Dankzij de tweede batterij in het toetsenbord is het mogelijk gedurende de dag vanaf verschillende locaties te werken, zonder de tablet op een externe stroombron aan te hoeven sluiten.

Om de Stylistic Q702 te beschermen tegen krassen en stoten tijdens het dagelijks gebruik beschikt de tablet-pc over een magnesium behuizing. Deze is niet alleen duurzaam, maar ook licht in gebruik. Zonder het toetsenbord weegt de tablet slechts 850 gram. Ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en die niet continu een zware laptop met zich mee willen dragen. Het scherm is zelfs in het volle daglicht makkelijk in gebruik.

Indienen testonderwerpen

De testers van de hybride tablet-pc Fujitsu Stylistic Q702 kunnen van lezers van Computable specifieke opdrachten meekrijgen. Mocht je zaken getest willen hebben of vragen rondom dit apparaat beantwoord willen krijgen, mail dit dan uiterlijk zondag 24 februari naar panel@computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Genoeg mensen dus om er voor te zorgen dat deze tests nog wat meer diepgang en kwaliteit in zich hebben dan de testrapporten van de populaire computerbladen. Computable richt zich immers op professionals.

Collega's, jullie hebben wat waar te maken. Ben benieuwd.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.