Managed hosting door True

SCC verhuist begin april naar Utrecht

 

SCC Services gaat vanaf 2 april 2013 zijn commerciële activiteiten uitvoeren vanuit Utrecht. De logistieke services-activiteiten blijven wel in Bodegraven. SCC wisselt stuivertje met Tech Data dat verhuist van Utrecht naar het pand van SCC in Bodegraven. Na een periode van 35 jaar vertrekt SCC uit deze Zuid-Hollandse plaats.

Computable meldde eerder dat SCC gaat verhuizen naar het pand van Tech Data in Utrecht. De verhuisdatum was nog niet bekend, maar dat blijkt nu begin april te zijn. Tech Data nam vorig jaar distributeur ETC en zusterbedrijf van SCC over en trekt op 31 maart 2013 in het pand aan de Tolnasingel 2 in Bodegraven.  

'Het huidige pand in Bodegraven is een uitstekende locatie voor een distributeur omdat het een groot magazijn van 10.000m2 ter beschikking heeft. Voor een reseller als SCC is dit minder relevant. Natuurlijk zullen onze klanten, leveranciers en collega’s even moeten wennen aan een 030-nummer. Maar de nieuwe omgeving en het pand zullen een boost geven aan SCC Services', aldus directeur Wim Uiterdijk. 

Het nieuwe onderkomen van SCC staat aan de Computerweg 22 in Utrecht. Bij SCC zijn ruim 180 mensen werkzaam. SCC maakt deel uit van Specialist Computer Holdings (SCH) dat ruim 6.000 medewerkers telt, een netwerk van 70 kantoren in Europa en een omzet van meer dan 3 miljard euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4661349). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×