Managed hosting door True

Omzet Palm One met sprongen omhoog

 

Palm One, 's werelds grootste pda-producent, zag in het afgelopen kwartaal de omzet stijgen met maar liefst 62 procent. Verlies werd omgebogen in winst

Palm One heeft het eerste kwartaal van zijn fiscale jaar 2005 op 27 augustus afgesloten. Het bedrijf boekte in die periode een omzet van 273,1 miljoen dollar, wat een stijging betekent van 62 procent ten opzichte van de 168,6 miljoen dollar omzet in hetzelfde kwartaal vorig jaar. De nettowinst bedroeg in het voorbije kwartaal 19,6 miljoen dollar of 38 dollarcent per aandeel, terwijl vorig jaar nog een nettoverlies van 16,9 miljoen dollar of 57 dollarcent per aandeel werd opgetekend.
 
Het aantal verkochte handcomputertjes steeg met 10 procent ten opzichte van vorig jaar. Er gingen de afgelopen drie maanden in totaal zon 981.000 Zires, Tungstens en Treos over de toonbank. "We zijn ervan overtuigd dat onze innovatieve producten, samen met onze uitstekende distributiemogelijkheden via wederverkopers en telecomaanbieders, ons zullen helpen om ons marktleiderschap te behouden en uit te breiden", zo verklaarde Todd Bradley, ceo van Palm One.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/372296). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×