Managed hosting door True

EMC richt zich met Clariion ook op het mkb

 

EMC heeft gisteren een nieuwe productlijn voor gegevensopslag onthuld met vooraf geïnstalleerde software, gericht op het mkb.

Met de nieuwe Clariion AX100, een instapmodel met een relatief lage prijs, richt EMC zich op de lucratieve en omvangrijke markt voor kleine en middelgrote bedrijven. Het genetwerkte opslagproduct, voorheen bekend onder de codenaam Piranha, vereist geen professionele installatie en kan maximaal 3 Terabytes informatie opslaan.

 

Tot nog toe was EMC hoofdzakelijk actief in de grootzakelijke markt met haar Symmetrix-productlijn. De AX100 is voorzien van een pakket vooraf geïnstalleerde software en een installatiewizard en kan in san- en nas-omgevingen geïmplementeerd worden.


De AX100 moet voor EMC de markt openbreken die Dell momenteel met de reeds bestaande Clariion CX-productlijn benadert. Dell zal ook de AX100 onder een oem-overeenkomst onder eigen naam op de markt brengen. Daarnaast gaat EMC de nieuwe producten via het indirecte verkoopkanaal leveren. De AX100 ondersteunt zowel het Windows-, Linux- als Netware-besturingssysteem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/289923). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×