Managed hosting door True

Niels Jansen wint 800 GB storage

 

Na twee weken van puzzelen is de online storagequiz, die Computable onlangs met Freecom hield, beëindigd. Nou ja, twee weken puzzelen; winnaar Niels Jansen uit Amstelveen beantwoordde al vragen in één keer en vond de oplossing.

Echt moeilijk vond Niels Jansen, systeembeheerder bij Amstelland Bibliotheken, onze online storagequiz niet. Deze quiz liep van maandag 26 januari tot en met zondag 8 februari 2009. Na wat puzzelen kwam hij tot de oplossing ‘Freecom is specialist op het gebied van opslagmedia en het bedrijf bestaat twintig jaar'. Overigens waren andere zinsconstructies met dezelfde woorden ook goed en deze mensen dongen ook mee naar de hoofdprijs: de Freecom DataTank van 800 GB.

Twintig jaar

"Ik vond deze quiz erg leuk", zegt een blije Jansen. "Ik heb de vragen in één keer beantwoord Gemiddeld deed ik ongeveer vijf minuten per vraag, de ene vraag was nou eenmaal makkelijker dan de andere. Na het laatste antwoord was snel duidelijk wat de eindoplossing moest zijn. Wel even op de site van Freecom gekeken om te zien of ze inderdaad twintig jaar bestonden."
In deze online storagequiz kon er gedurende twee weken elke dag een woord gevonden worden die onderdeel was van een zin. De ene vraag was moeilijker dan de ander. Jansen: "De eerste was het moeilijkst, omdat het zoeken me wat moeite kostte. Daarna werd het zoeken steeds makkelijker. Gelukkig waren er ook medespelers die hun antwoord als reactie op de site hadden geplaatst. Dat heeft ook geholpen bij vragen waar ik twijfelde. Dus dank hiervoor!"

Hobbyfotograaf

Op de vraag wat Jansen met de 800 GB DataTank van Freecom gaat doen, hoeft hij niet lang over een antwoord na te denken. "Als hobbyfotograaf maak ik veel foto's, dus extra opslagruimte en de mogelijkheid om back-ups te maken kan ik goed gebruiken. Als Computable meer van dit soort prijzen weggeeft, dan speel ik vaker mee!"

Dagprijswinnaars

Gedurende de online storagequiz werd er ook per vraag een dagprijs weggegeven. De winnaars van deze 1 GB USBCard van Freecom zijn:

Vraag 1: Gert Kalkman uit Gouda
Vraag 2: Onno Quarré uit Goutum
Vraag 3: Sandra Vonk uit Velsen Noord
Vraag 4: Yuri Vrancken uit 's-Hertogenbosch
Vraag 5: Marco Hoos uit Zoetermeer
Vraag 6: Jolande Bleeker uit Amsterdam
Vraag 7: Eva van Lagen uit Lunteren
Vraag 8: Jeanieke Poele uit Papanedrecht
Vraag 9: Maarten van Willigen uit IJmuiden
Vraag 10: Ria Jansen uit Vlaardingen
Vraag 11: Rene Wilms uit Amstelveen
Vraag 12: Chris Butter uit Castricum
Vraag 13: Paula Metselaar uit Schoonebeek
Vraag 14: Bas van de Valk uit Heeze

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2871959). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Niels van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×