Managed hosting door True

Bull boekt minimale omzetgroei

 

Hardware- en dienstenleverancier Bull heeft de omzet het afgelopen jaar licht zien stijgen tot 1,1 miljard euro. De winst steeg met 21,7 procent naar een bescheiden 5,6 miljoen euro.

De Franse hardware- en dienstenleverancier Bull heeft de omzet in 2008 licht zien stijgen tot 1,1 miljard euro. De groei deed zich vooral voor bij de divisies Diensten en Oplossingen - bijna vijftien procent meer - en Hardware & Systemen, die een kleine zes procent meer binnenbracht. De omzet van de divisie Onderhoud viel met bijna zeven procent terug.

De divisie Fulfilment & Wederverkoop boekte 33 procent minder omzet. Dit is een direct gevolg van de strategische beslissing van Bull om de verkoopinspanningen volledig te richten op eigen producten. Daarop verdient Bull meer dan op producten van andere fabrikanten.

Winst

Bull boekte over 2008 een bescheiden winst van 5,6 miljoen euro, 21,7 procent meer dan een jaar eerder. De winst werd gestuwd door de verkoop van een deel van het debiteurenportfolio, die een kleine honderd miljoen euro opleverde.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2871452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×