Managed hosting door True

Telindus legt netwerk aan voor IND

 

Telindus heeft voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) een nieuw 'local area network' (lan) ingericht. Het project werd binnen tien weken opgeleverd.

Telindus heeft voor alle 25 locaties van de IND een nieuw 'local area network' (lan) ingericht. Het project werd binnen tien weken opgeleverd en is uitgevoerd volgens Prince II-richtlijnen. 

Opdrachtgever voor de netwerkvernieuwing bij IND is Ivent. Deze Defensie-automatiseerder (voormalig DTO) is verantwoordelijk voor het beheer van alle locaties van de IND.

Een van de eisen van IND en Ivent is dat het beheer van het lan via gescheiden v-lan's plaatsvindt. Dit stelt speciale eisen aan de configuratie. Daarbij moest Telindus alle werkzaamheden buiten kantoortijden uitvoeren. Voorafgaand aan het project bouwde het ict-onderdeel van Belgacom daarom de hele omgeving in zijn lab na. Op basis van de uitkomsten van deze proefopstelling is alle apparatuur vooraf geconfigureerd, waardoor de machines alleen nog maar bij de IND aangesloten hoefde te worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2761566). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×