Managed hosting door True

BBeyond levert ook online back-up dienst

 

BBeyond, dochteronderneming van breedbandleverancier BBned, gaat samenwerken met IASO Back-up Technology, leverancier van online back-up diensten.

Leverancier van breedbanddiensten BBeyond, dochteronderneming van BBned, heeft zijn dienstenaanbod uitgebreid met online back-up van softwareleverancier IASO Back-up Technology. Door de samenwerking kunnen de klanten van BBeyond gebruik maken van een automatische elektronische back-up dienst. Zo moeten ondernemingen verzekerd zijn van een veilige dataopslag. Daarnaast moet de dienst kosten besparen en ervoor zorgen dat bestanden eenvoudig beschikbaar zijn.

BBeyond levert breedbanddiensten aan zakelijk Nederland. Het biedt ADSL, SDSL en glasvezeldiensten, koppelt verschillende bedrijfsvestigingen en verbindt thuiswerkers. Daarnaast biedt de serviceprovider aanvullende diensten zoals telefonie, webhosting, domeinnaamregistratie en e-mail. Het bedrijf is een dochteronderneming van BBned en maakt gebruik van dat netwerk. Telecom Italia is eigenaar van het in maart 2001 opgerichte bedrijf.

Softwareleverancier IASO Backup Technology heeft distributiepartners en klanten in een aantal Europese landen.

Verwachting

Mark Stolk, Productmanager bij BBeyond: "We hebben een uitgebreid testprogramma opgezet en verschillende aanbieders vergeleken op onder andere de technische specificaties. Alles bij elkaar is IASO de beste partij." Rob Verbeek, Algemeen Directeur IASO Backup Technology, verwacht veel van de samenwerking: "BBeyond is een belangrijke zakelijke internetserviceprovider. Wij zijn blij dat BBeyond voor ons heeft gekozen."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2729244). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×