Managed hosting door True

Distributeur BNS krijgt Belgische vestiging

 

Handen schudden

Distributeur van netwerkapparatuur BNS Data Logistics uit Utrecht koopt zich voor tweederde in bij het Vlaamse Tornado Networking Services. Voor het einde van het jaar moet de volledige overname zijn afgerond en wordt de bedrijfsnaam Tornado omgedoopt tot BNS België.

Distributeur van netwerkapparatuur  BNS Datalogistics uit Utrecht wil voor het einde van dit jaar de Belgische distributeur van AVM-breedbandapparatuur, Tornado Networking Services, volledig overnemen en omdopen tot BNS België. Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

Het Utrechtse BNS dat ook in Frankrijk en Groot-Brittannië actief is, distribueert naast AVM-producten ook apparatuur van Thomson, Grandstream, Synology en Buffalo Technologies. Het Belgische Tornado levert sinds twee jaar tijd een voice over ip-dienst waarvoor het inmiddels ruim duizend klanten heeft.

Drie jaar gelden verkocht Tornado zijn distributieactiviteiten aan de Nijmeegse sectorgenoot McDos. Begin 2008 werd dat bedrijf overgenomen door Copaco.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2718669). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×