Managed hosting door True

HP koopt draadloze netwerkspecialist Colubris

 

Handen schudden

HP’s netwerkdivisie Procurve neemt de draadloze netwerkspecialist Colubris Networks over. Daardoor vergroot HP het aandeel in vooral de hotelbranche en de transportsector. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Procurve, de netwerkdivisie van HP, neemt de draadloze netwerkspecialist Colubris over. Colubris levert draadloze netwerkapparatuur voor grote bedrijven en dienstverleners. Door de overname hoopt HP ProCurve meer klanten te krijgen in een aantal verticale markten zoals de hotelbranche, transportsector en het onderwijs.

Het in in 2000 opgerichte Colubris biedt producten met de 802.11n standaard voor draadloze netwerken. Het gaat de concurrentie aan met leveranciers van apparatuur voor bekabelde breedbandverbindingen. HP Procurve levert nu voornamelijk draadloze netwerkproducten van Motorola maar kan daar nu de Colubris producten aan toevoegen.

Er zijn geen financiële details bekendgemaakt over de inlijving. De overname moet voor het einde van het fiscale jaar 2008 zijn afgerond.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2672107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×