Managed hosting door True

Apple verschuift Europese lancering van mini Ipod

 

In de Verenigde Staten worden zo veel mini Ipods verkocht, dat Apple de introductie van de mp3-speler in andere landen moet uitstellen.

Normaal gezien zou de Ipod Mini hier in april op de markt komen, maar de introductiedatum is nu vooruitgeschoven naar juli. De nieuwste mp3-speler van Apple is in de Verenigde Staten al te koop sinds februari, waar hij 249 dollar kost.
 
De vraag naar de hippe hebbedingen blijkt nu zo groot dat leverancier Hitachi de 4GB hard drives niet snel genoeg kan produceren. Omdat het aantal bestellingen veel hoger ligt dan verwacht, moet Apple zich nu voorlopig concentreren op de Amerikaanse markt.
 
Apple verwacht dat de productie van de hard drives tegen juli opgevoerd zal zijn, zodat de verkoop van de kleine Ipod in andere landen van start kan gaan. De onderneming maakte nog niet bekend in welke landen de nieuwe muziekspeler te koop zal zijn.
 
De Ipod Mini bestaat in vijf verschillende kleuren en beschikt volgens Apple over voldoende opslagcapaciteit voor 1000 muzieknummers.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/262944). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×