Managed hosting door True

Overname IONA Technologies door Progress definitief

 

Progress Software Corporation, wereldwijd leverancier van applicatie-infrastructuursoftware, heeft een definitieve overnameovereenkomst gesloten met IONA Technologies, leverancier van technologie voor software-integratie. Het soa-portfolio van Progress breidt door de overname sterk uit.

Softwareleverancier Progress Software heeft een overnameakkoord bereikt met het Ierse IONA Technologies. Progress betaalt 4,05 dollar per aandeel in contanten, wat 16 procent meer is dan de gemiddelde koers over de laatste zes maanden. Na afronding van de transactie wordt IONA een volledige dochteronderneming van Progress Software. Deze afronding vindt naar verwachting in september 2008 plaats en is afhankelijk van juridische goedkeuring in de Verenigde Staten en Ierland.

De combinatie tussen Progress Software en IONA resulteert in een grote leverancier voor onafhankelijke, heterogene service oriented architecture-infrastructuren (soa). IONA-producten vullen het Progress soa-portfolio aan met onder meer de CORBA-integratietechnologie. Daarnaast brengt IONA een ervaren team in. Met de toevoeging van IONA-technologie kunnen legacy- en andere krachtige applicaties in C++ of op basis van de CORBA-standaard herbruikbare services creëren.

De meeste klanten van IONA komen uit de sectoren telecommunicatie, financiële dienstverlening, productie en overheid. Deze klanten kunnen nu ook het Progress SOA-portfolio gebruiken voor de implementatie van een soa-raamwerk voor de integratie van bestaande applicaties en de ontwikkeling van nieuwe.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2621409). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Progress
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×