Managed hosting door True

Product: Juniper Junos 9.0

 

Volgens Juniper kampen organisaties met netwerkapparatuur die verschillende diensten laat draaien op uiteenlopende besturingssystemen. Om die reden integreert de leverancier van netwerkoplossingen de beveiligingsdiensten van zijn ScreenOS-besturingssysteem in zijn JUNOS 9.0-software voor de Juniper Networks J-serie routers.

Juniper Networks integreert de beveiligingsdiensten van zijn ScreenOS-besturingssysteem in zijn JUNOS 9.0-software voor de Juniper Networks J-serie routers. Volgens Juniper kampen organisaties met netwerkapparatuur die verschillende diensten laat draaien op uiteenlopende besturingssystemen. Om die reden integreert de leverancier van netwerkoplossingen de ict-bronnen en innovatiediensten, waaronder beveiliging, in de JUNOS-software.

Onvoorspelbare beveiliging

"Bedrijfsinfrastructuren worden dikwijls overspoeld met verschillende, inconsistente versies van netwerkbesturingssystemen. Dit kan resulteren in onvoorspelbare beveiliging en prestaties bij de installatie van nieuwe functies op het netwerk", zegt John Oltsik, senior analist bij de Enterprise Strategy Group.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2435680). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×