Managed hosting door True

Product: F5 ARN for Windows Server 2008

 

F5 Networks breidt zijn Application Ready Network (ARN) for Microsoft met Windows Server 2008. Het biedt ondersteuning voor geüpdatet versies van Microsoft Internet Information Services (IIS) en Terminal Services. Ook ondersteunt het nieuwe Microsoft-technologieën, waaronder Windows PowerShell en SSTP (Secure Socket Tunneling Protocol).

F5 Networks maakt zijn Application Ready Network (ARN) for Microsoft geschikt voor Windows Server 2008. Het pakket biedt producten, tools, templates en een handleiding voor kostenreductie van applicatiegebruik en -beheer. De ARN's van F5 bieden procedures met handleidingen voor installatie en samenwerking binnen applicatie- en netwerkgroepen. Daardoor neemt het risico af van gemiste deadlines, budgetoverschrijdingen en slechte applicatie-implementaties.

"Windows Server is een populair applicatieplatform binnen onze klantenkring", zegt country manager Nederland Fred Noordam van F5. "Daarom hebben we vanaf de bètaversie veel geld gestoken in het testen van ons applicatiebeschikbaarheidsportfolio met de Windows Server-platformtechnologieën om een hoog niveau van interoperabiliteit te realiseren."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2390518). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×