Managed hosting door True

CeBIT 2008: Allied Telesis levert Force10 switches

 

Netwerkleverancier Allied Telesis gaat switches van Force10 distribueren in Europa. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt tijdens CeBIT. Door de distributieovereenkomst verwacht Allied Telesis beter te kunnen voorzien in de steeds hogere eisen die bedrijven stellen aan netwerkswitches voor datacenters.

Netwerkleverancier Allied Telesis heeft een Europese distributieovereenkomst gesloten met Force10 Networks. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt tijdens de CeBIT in Hannover. Force10 levert zogenaamde ‘backbone' swiches voor datacenters.

Door de distributiedeal kan Allied Telesis beter aan de vraag voor steeds zwaardere en geavanceerde switches voldoen. Berry de Jong, salesdirector Benelux verwacht vooral veel van de switches met drie afzonderlijke processors voor switchen, routen en managen.

Partnerprogramma

Naast de distributieovereenkomst maakte de netwerkleverancier bekend een nieuw partnerprogramma op te zetten voor de Benelux. Het bedrijf wil zich naast fabrikant voor netwerkapparatuur gaan richten op aangrenzende services zoals beveiliging. Het bedrijf zegt met Sony in gesprek te zijn over de koppeling van een cameratoezichtsysteem aan het datanetwerk.

Met het nieuwe partnerprogramma hoopt De Jong in twee jaar zijn omzet in de Benelux te verdubbelen. Grootste concurrenten in Nederland zijn HP en Cisco. Force10 Networks heeft in Nederland Google als grootste klant. Het levert netwerkapparatuur voor het datacenter in Groningen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2377738). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×