Managed hosting door True

Juniper treedt toe tot mobiele alliantie

 

Juniper Networks is toegetreden tot de Next Generation Mobile Network-alliantie, een wereldwijd initiatief van mobiele operators om de levering van netwerken voor mobiel breedband te versnellen.

Met de toetreding van Juniper Networks tot de Next Generation Mobile Network (NGMN) -alliantie mag het bedrijf gaan meepraten over het versneld invoeren van mobiel breedband. Volgens NGMN evolueert de mobiele markt naar complete netwerken voor mobiel breedband.

De verwachte groei van het mobiele-netwerkverkeer beïnvloedt de benadering door mobiele operators. Ze hanteren steeds vaker een lineair ontwerp van een volledig IP-gebaseerd netwerk. Dit resulteert in een model dat zorgt voor meer intelligentie binnen het netwerk. Door de introductie van WiMax-, Ultra Mobile Broadband- (UMB) en Long Term Evolution-technieken zal het netwerkverkeer exponentieel toenemen. Ondertussen houden eindgebruikers vast aan strenge kwaliteitseisen. Het succes van netwerken voor mobiele-breedbanddiensten hangt daardoor af van drie factoren. Operators moeten hoogwaardige kwaliteit combineren met uitgebreide diensten en tevens letten op identiteit en policy. Daarnaast moeten ze beschikken over een schaalbare infrastructuur die uit te breiden is naar gelang de toename van het mobiele-netwerkverkeer.

Malik Tatipamula, vicepresident Mobile/FMC Business van Juniper Networks: "Het succes van operators hangt af van hun vermogen om efficiënt nieuwe diensten van topkwaliteit te leveren. Als lid van de NGMN Alliance zetten we ons volledig in om samen met andere leden innovatie te stimuleren en standaarden te ontwikkelen. Dit moet resulteren in één geïntegreerd netwerk waar we nieuwe mobiele-breedbanddiensten naadloos kunnen inpassen."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2342893). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×