Managed hosting door True

Devoteam neemt Duitse branchegenoot over

 

De it-dienstverlener Devoteam, die in België driehondered mensen tewerkstelt, heeft zijn Duitse sectorgenoot Alegri overgenomen. Alegri is adviesbedrijf in digitale transformatie met hoofdkantoor in München en een jaaromzet van veertig miljoen euro.

Alegri helpt grote bedrijven hun weg te vinden in de de wereld van digitale werkplaatsen en cloud, voornamelijk via Microsoft-technologie. Het bedrijf heeft klanten uit onder meer de automotive-, farma-, bank- en retail-sector. Het stelt zo’n 240 mensen te werk in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en zal na de overname doorgaan onder de naam Devoteam-Alegri.

‘Deze acquisitie is een belangrijke stap voor Devoteam om onze positie in de digital workplace te versterken’, zegt mede-oprichter en ceo Stanislas de Bentzmann. ‘In Duitsland, een van onze strategische regio’s, groeien we nu ook naar honderd miljoen euro omzet per jaar.’

Devoteam Group telt momenteel bijna vijfduizend medewerkers en wil tegen 2020 een miljard euro omzet draaien. Het Belgische personeelsbestand (nu driehonderd mensen) moet tegen dan ook verdubbel zijn. In ons land heeft het een kantoor in Zaventem werkt het bedrijf onder meer voor Paribas Fortis, Engie, Proximus, het Riziv, Smals en Telenet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6408226). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.