Managed hosting door True

Sonus Networks verder als Ribbon Communications

 

Samengaan

Cloudspecialist Sonus Networks heeft de fusie met Genband afgerond. Het duo zal voortaan samen door het leven gaan als Ribbon Communications. Het ticker-symbool voor de aandelen van het nieuwe bedrijf verandert naar ‘RBBN’.

Sonus migreert vaste, mobiele en bedrijfsnetwerken die op oude technologie leunen naar veiligere architecturen op basis van ip en de cloud en maakt zo productieve communicatie mogelijk voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf heeft 64 vestigingen in 27 landen. Genband is een Texaanse leverancier van oplossingen voor carrier- en enterprise-netwerken.

De fusie tot Ribbon, die in mei van dit jaar werd aangekondigd, waardeert beide bedrijven op zo’n 745 miljoen dollar. Samen draaien ze een omzet van ongeveer 680 miljoen dollar. De winst voor belastingen komt op vijftig miljoen dollar.

‘Onze nieuwe naam geeft aan dat het er niet alleen om gaat punt ‘a’ met punt ‘b’ te verbinden’, aldus Ray Dolan, president en ceo van Ribbon Communications. ‘Hij geeft blijk van ons streven de realtime communicatie-branche verder vooruit te helpen. Dit doen we door de communicatie-ervaring dramatisch te verbeteren en te waarborgen dat onze contactpunten eenvoudig en naadloos zijn op te zetten, te beheren en te monitoren. Ribbon Communications fungeert als verbinding van al onze werelden.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6258693). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×