Managed hosting door True

Computable Awards in teken van Nederlandse innovatie

Innovatie

De twaalfde editie van de Computable Awards 2017, die morgenavond in het Beatrix Theater in Utrecht plaatsvindt, staat stil bij een aantal roemruchte Nederlandse ict-innovaties. Zoals de Arra, de eerste Nederlandse computer, of de draadloze verbinding Bluetooth. Ook presenteert de redactie de innovatiehoek.

De twaalfde editie van de Computable Awards 2017 heeft als thema ‘Celebrating Dutch Innovation Worldwide’. De Nederlandse ict-sector heeft een aantal belangrijke innovaties op zijn naam staan en kent tal van bedrijven die een innovatieve rol hebben gespeeld op de ict-markt. De keuze voor het thema is ingegeven door het aankomende jubileum van Computable. Volgend jaar wordt het vijftig jaar bestaan gevierd van het enige onafhankelijke vakblad voor de Nederlandse ict’er.

Tijdens de awardshow morgenavond is op diverse manieren aandacht voor innovatieve hoogstandjes, zoals de uitvindingen van Bluetooth, dvd, Layar, de Nauta-schakeling, Minix en Python, maar ook voor opvallende bedrijven als Asml, Uniface, Baan, TomTom en Ayden.

Daarnaast heeft de redactie een speciale hoek in de foyer van het Beatrix Theater waar naast de redactie-stand ('meet the press') vier bedrijven innovaties op het gebied van virtual- en augmented reality tonen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.