Managed hosting door True

Qualys heeft Nevis Networks overgenomen

 

Contract ondertekenen

Het Amerikaanse Qualys, gespecialiseerd in security-oplossingen in de cloud, heeft de overname afgerond van het Indische Nevis Networks.

De overname, die volledig via cash wordt gefinancierd, moet Qualys expertise opleveren in passieve scanning-technologie en stelt het bedrijf in staat om zijn toetreding tot de aangrenzende markt van endpoint-bescherming te versnellen.

De oplossingen van Nevis Networks analyseren netwerkverkeer en laten bedrijven toe zowel managed (voor personeel) als unmanaged (voor bijvoorbeeld klanten of gasten) toegang te verlenen tot hun netwerken, in regel met alle veiligheids- en compliance-voorschriften.

Qualysi is actief in meer dan 120 landen en werd opgericht in 1999. Het was een van de eerste bedrijven die SaaS gingen inzetten voor security-doeleinden. De onderneming is ook actief in onze regionen. Chantal ’t Gilde is managing director van de Benelux- en Nordics-regio.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6205000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×