Managed hosting door True

SOA People neemt Duitse Cormeta over

 

Deal handen schudden overname

De van oorsprong Belgische SAP-consultant SOA People kondigt de acquisitie aan van haar Duitse branchegenoot Cormeta AG. Hiermee zet SOA People zichzelf in de top vijf van Europese SAP Service en Product-partners.

Cormeta AG is een gekwalificeerde SAP Partner die zich richt op middelgrote bedrijven. De organisatie telt ruim honderddertig medewerkers, heeft een omzet van meer dan twintig miljoen euro en haar hoofdkwartier in Ettlingen nabij Karlsruhe. Ook in Berlijn, Düsseldorf en Hamburg zijn er vestigingen.

Khalil Hodaibi, ceo SOA People, noemt de overname voor beide bedrijven een ‘geweldige kans’.

‘Deze strategische acquisitie zal onze aanwezigheid in de Europese markt verstevigen en maakt het mogelijk onze voorgeconfigureerde brancheoplossingen en innovatieve cloud-oplossingen naar een breder publiek uit te dragen. We zetten onze zoektocht naar best-of-breed-organisaties in elk Europees land voort. Met haar ervaren medewerkers, eigen oplossingen en solide SAP-ervaring past Cormeta goed bij SOA People’s cultuur en mogelijkheden.’

Momenteel bedient SOA People zowat vierhonderd klanten en zet het ruim honderd miljoen euro om. Tegen 2022 mikt Hodaibi op een verdubbeling van dat cijfer. Het bedrijf heeft kantoren in België (Waver, Gent en Mechelen), Nederland (Nieuwegein), Frankrijk (Puteaux, Lyon en Entzheim) en Luxemburg (Bertrange).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6041839). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×