Managed hosting door True

Hogendoorn nieuwe voorzitter Nederland ICT

 

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van branchevereniging Nederland ICT zijn Bart Hogendoorn (HP) en Stepan Breedveld (Ordina) gekozen als respectievelijk voorzitter en vice-voorzitter voor een periode van twee jaar. Beiden bekleden deze bestuursfunctie vanaf 1 juli 2013. De termijn van de oude voorzitter, Harry van Dorenmalen (IBM), liep op deze datum af. Zijn beoogde opvolger Theo Rinsema was niet langer beschikbaar vanwege een nieuwe Europese functie binnen Microsoft.

Harry Van Dorenmalen volgt Henk Broeders (ex-Capgemini) op als voorzitter van de raad van advies van Nederland ICT. Hij blijft tevens bestuurslid.

Bart Hogendoorn is bestuurslid van Nederland ICT sinds 2010, Stepan Breedveld sinds 2012. Hogendoorn is algemeen directeur HP Nederland. Breedveld is bestuursvoorzitter van Ordina.

Kortgeleden maakte de branchevereniging ook bekend dat Peter van Schelven is benoemd tot  interim-directeur. Van Schelven vervangt Sylvia Roelofs die in verband met ziekte afwezig is.  

Nederland ICT is de branchevereniging van 550 ict-bedrijven in Nederland. Die vertegenwoordigen een omzet van dertig miljard euro en bieden werk aan een kwart miljoen mensen. Recente nieuwe leden zijn Ambiance Technology, CRM Resultants, Docco, Eurofiber Nederland en iPublications.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4769246). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×